Agenda activiteiten Tai Chi in hart en ziel

Tai Chi in hart en ziel                          Een weg naar schoonheid en verbondenheid   

Vanaf september 2023  terug les in Beernem , in samenwerking met Rita Bossee te Oostkamp.

Rita zal beginners opleiden en iedereen verder begeleiden in verschillende Tai Chi vormen en Qi Gong .

Ikzelf zal me toeleggen op de afwerking, verstilling en verdieping ,hoofdzakelijk van de 24-vorm en Qi Gong en dit uiteraard met leerlingen die de vorm(en) al kennen .

Alle leerlingen die de 24-vorm geleerd hebben kunnen zowel bij haar als bij mij les volgen want wij willen heel graag samenwerken in vriendschap en verbondenheid !

Rita zal werken op donderdagvoormiddag te Oostkamp. Voor alle praktische regelingen kan je je hiervoor aanmelden op : ritabossee@gmail.com

Ikzelf zal lesgeven telkens op de 1ste en 3de zondag van de maand van 10u tot 11.30u en dit in de turnzaal van “De Regenboogschool” Beukendreef 1 te Beernem.

Meer info op de pagina Tai Chi in hart en ziel van deze website.

Interesse of wil je meer uitleg ?  Bel mij gerust vrijblijvend op het nummer 0495 65 41 44 of stuur mij een mailtje (katty.hubrecht@gmail.com)  en ik hou je op de hoogte.

“Wereldtaichidag”  telkens op de laatste zaterdag van april ,gratis en open voor iedereen. Dan trekken we naar het Bulskampveld te Beernem  van 10u tot 11.30u. Afspraak voor de vijver aan het kasteel.    

Belangrijk  : stuur geen mail via deze website , er komt zoveel spam binnen dat ik de berichten niet meer laat doorsturen ! U kunt mij  bereiken  via mijn gewone mail: katty.hubrecht@gmail.com